Learning by action har hovedsæde i Vejle på Tirsbæk Gods, ved Vejle fjorden.

Vi dækker hele landet og har flere faste samarbejdspartner.

Nogle af vores faste lokaliteter:

Tirsbæk Gods - VejleTirsbæk Gods ligger på nordsiden af Vejle Fjord ca. 6.5 km øst for Vejle by mellem høje skovklædte skrænter i en sidedal til Vejle Fjord. Der er ca. 200 ha skov under Tirsbæk Gods, som er særdeles velegnet til event, teambuilding og kursus. Ved Tirsbæk Gods ligger også Restaurant Slotsstalden, som er kendt i hele Østjylland for deres fremragende mad. Så skal I afholde et firmaarrangementet eksempelvis sommerfesten, er Tirsbæk Gods et rigtig godt sted at gøre dette. Der kan også klares overnatning til mindre grupper på Tirsbæk Gods, eller vi kan opstille en større tipilejr, så der bliver mulighed for overnatning for rigtig mange. Desuden har Learning by action deres hovedkontor på Tirsbæk Gods. Se evt. mere på www.tirsbaekgods.dk  

Holmegaard Gods- Næstved.
Holmegaard er en gammel hovedgård, der er beliggende ca. 8 km. nordøst for Næstved. Holmegaards karakteristika er kendetegnet ved dens placering i en smuk natur med en meget artrig flora og fauna. Mulighederne på Holmegaard er mange, uanset om det drejer sig om et event i form af en firmafest med de diverse aktiviteter, et teambuildings eller kursusforløb eller lignende. Man kan komme “langt” ud i skoven og mosen og lave diverse aktiviteter, eller man kan lave aktiviteter i parken omkring selve godset, her er blandt andet en svimming pool som kan benyttes til diverse aktiviteter. Der er også mulighed for at holde et møde/konference eller en fest i Skovriddersalen i forbindelse med aktiviteterne. Skovriddersalen kan rumme op til 150 personer til foredrag og op til 120 siddende spisende gæster. Se evt. mere på www.holmegaardgods.dk

Knudhule Ferie- & Kursuscenter
– Ry
Knudhule ligger med panoramaudsigt til Himmelbjerget og med Knudsø som nabo. Knudhule er kendt for den veltillavede mad fra eget køkken samt en service, der gør opholdet lidt bedre end forventet. Knudhule råder over ca. 110 senge fordelt på værelser og hytter med eget bad og toilet. Derudover er der 4 lokaler, som enten kan bruges til kursuslokale eller festlokale.

Området omkring Knudhule indbyder til aktiviteter, da de råder over et stort græsareal, desuden kan søen og skoven evt. også benyttes. Så uanset om I skal afholde et kursus eller en firmafest, så er Knudhule et rigtigt godt sted at gøre dette. Se evt. mere på www.knudhule.dk eller læs vores brochure om stedet.

Hotel Svanen – Billund.Hotel Svanen er et 4 stjernet konferencehotel med over 100 værelser centralt placeret midt på heden i Billund. Hotellet er særdeles velegnet til afholdelse af konferencer kombineret med vores mødebreaker pakke. Se evt. mere på www.hotelsvanen.dk eller læs vores brochure om stedet.

Scandic – Vejle – Horsens – Silkeborg – Sønderborg – Odense – Kolding

Ønsker I, at afholde arrangementerne på jeres hjemmebane, kommer vi gerne til jer. Har i allerede et fast samarbejde med et konferencecentre/hotel kan vi naturligvis også komme der.

 

Ring mig op

Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om hvad I kan tilbyde, så jeg vil gerne ringes op! Klik her!

Top